Ομιλίες σε Εκδηλώσεις

Τα αποθέματα Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου μπορούν να αποτελέσουν βασικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, κατά την τοποθέτησή του ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πετρελαίου, που συνδιοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΕΤΙ) και το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΠΣΣΕΠ), σημείωσε τα εξής:

Διαβάστε Περισσότερα

Ομιλίες σε Εκδηλώσεις

7ο Διεθνές Συνέδριο Ορυκτού Πλούτου

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, στην ομιλία του στο 7ο Διεθνές Συνέδριο Ορυκτού Πλούτου στις 2 Ιουνίου, αναφέρθηκε στη συνεισφορά της εξορυκτικής βιομηχανίας στην Ελληνική οικονομία και στους στόχους που πρέπει να θέσει η Ελληνική πολιτεία, ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό κλάδο ανάπτυξης για τη χώρα. Μεταξύ άλλων σημείωσε:

Διαβάστε Περισσότερα

Ομιλίες σε Εκδηλώσεις

Ομιλία του Κώστα Σκρέκα στο Συνέδριο του Economist

Ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας ήταν εκ των βασικών ομιλητών του Συνεδρίου του Economist για τη βιωσιμότητα το οποίο διεξήχθη την Τετάρτη στην Αθήνα. Με την ιδιότητα του Τομεάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κώστας Σκρέκας παρατήρησε ότι «οι ελληνικές επιχειρήσεις στέκονται όρθιες και ανταγωνίζονται, μετά από 6 χρόνια κρίσης, παρά το γεγονός ότι δανείζονται ακριβότερα και πληρώνουν την ενέργεια έως και δύο φορές πιο ακριβά από αντίστοιχες επιχειρήσεις στη δυτική Ευρώπη».

Διαβάστε Περισσότερα

Ομιλίες σε Εκδηλώσεις

Κ. Σκρέκας: Αναγκαία η εθνική συνεννόηση

Την ανάγκη συνεννόησης στην κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου, με τρεις κατευθύνσεις, μια για το δημοσιονομικό και τη διαχείριση του χρέους, μια για την παιδεία και μία για την ανάπτυξη, τόνισε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας σε ομιλία του στο ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Επιμελώς Επιχειρείν 2015 την Τρίτη 19/5. Ο κ. Σκρέκας τόνισε πως δεν μπορεί να κρίνεται η τύχη της χώρας και των Ελλήνων κάθε τρίμηνο λόγω της αδράνειας της παρούσας κυβέρνησης και της δραματικής επιδείνωσης στην οικονομία που αυτή έχει φέρει.

Διαβάστε Περισσότερα