Επικαιρότητα

Με τον Κ. Μητσοτάκη στα πετρέλαια Πρίνου ο Κώστας Σκρέκας

Συνοδεία του Κώστα Σκρέκα, αρμόδιου Τομεάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτή Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas, στον Πρίνο Θάσου την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Ο σκοπός της επίσκεψης είχε να κάνει με την διαμόρφωση ακριβούς εικόνας, από κοντά, των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στην εξέδρα για την άντληση αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου και την ενημέρωση από τους ειδικούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικαιρότητα

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κώστας Σκρέκας

Στην λιτή εκδήλωση με αφορμή την επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας παρέστη το βράδυ της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικαιρότητα

Περιοδείες του Κώστα Σκρέκα σε χωριά των Τρικάλων

Εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Κώστας Σκρέκας για μια περιοδεία σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικαιρότητα

Σε εκδηλώσεις Τρικαλινών Συλλόγων ο Κ. Σκρέκας

Σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν σύλλογοι και φορείς της Π.Ε. Τρικάλων παραβρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.

Διαβάστε Περισσότερα