Δελτία Τύπου

Εγκληματική ολιγωρία στην αντιμετώπιση της οικολογικής καταστροφής στον Σαρωνικό

Εγκληματική ολιγωρία στην αντιμετώπιση της οικολογικής καταστροφής στον Σαρωνικό επισημαίνουν με επίκαιρη επερώτησή τους στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι αντιπρόεδροι του Κόμματος κ. Κωστής Χατζηδάκης και κ. Άδωνις Γεωργιάδης, οι Τομεάρχες Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας και οι βουλευτές κυρία Άννα Ασημακοπούλου, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κ. Γιώργος Βλάχος, κ. Μάκης Βορίδης, κυρία Σοφία Βούλτεψη, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, κ. Νίκος Δένδιας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, κυρία Άννα Καραμανλή, κ. Κώστας Κατσαφάδος, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, κ. Βασίλης Κικίλιας, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κυρία Γεωργία Μαρτίνου, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, κ. Αθανάσιος Μπούρας, κυρία Κατερίνα Παπακώστα και κ. Γιάννης Τραγάκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτία Τύπου

Ερώτηση 14 βουλευτών της Ν.Δ για την επένδυση στις Σκουριές

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2017

«Η Κυβέρνηση αγγίζει τον χρυσό και τον μετατρέπει σε κάρβουνο», επισημαίνουν 14 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την υπονόμευση της επένδυσης στις Σκουριές.

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτία Τύπου

Η ανικανότητα και οι κομματικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την Ελλάδα στη μιζέρια

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας, βουλευτής Τρικάλων, για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου στην Χαλκιδική, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτία Τύπου

Προσπαθούν να αποδομήσουν τη δικαιοσύνη για να καλύψουν τα λάθη τους

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή», ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, σημείωσε πως τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια συστηματική προσπάθεια της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ να αποδομήσουν τη δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της, χωρίς να γίνεται κατανοητό γιατί συμβαίνει αυτό. Σημείωσε δε, πως «η δημοκρατία και το κράτος δικαίου στηρίζεται στους θεσμούς. Δεν είναι δυνατό οι θεσμοί να πολεμάνε τους θεσμούς».

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτία Τύπου

Επικίνδυνη άγνοια και προκλητική προχειρότητα της Κυβέρνησης με τους δασικούς χάρτες

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο για τους Ο.Τ.Α. και αφορούν στους δασικούς χάρτες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα